fbpx

Bedrijven voordragen voor Business Event Ede

Goed nieuws voor ondernemend Ede en Veenendaal, want vanaf nu kunnen er weer bedrijven voorgedragen worden voor het Business Event. Het Business Event Ede vindt plaats op 14 oktober 2019 en het Business Event Veenendaal zal op 16 december 2019 plaatsvinden.

Bijzondere bedrijven

Tijdens dit evenement zullen awards toegekend worden aan de beste ondernemer van het jaar binnen de categorieën ‘Jonge onderneming/Ondernemer’, ‘MKB & Detailhandel’ en ‘Grootzakelijk’. Het Business Event is op zoek naar een bedrijf dat zich onderscheidt van de concurrentie, economisch succesvol is, oog heeft voor duurzaamheid en/of maatschappelijk verantwoord onderneemt. In iedere categorie maken de genomineerden tijdens het event kans op de RABO publieksprijs.

Voordragen

Bedrijven kunnen door derden worden voorgedragen, maar het is ook mogelijk om als ondernemer zelf een voordracht te doen. Voor Ede kan dit op www.businesseventede.nl en in Veenendaal kan dat via www.businesseventveenendaal.nl. Zodra het formulier binnen is zal de Voordrachtscommissie alle inzendingen beoordelen en zich verdiepen in de bedrijven. Op basis van de bevindingen wordt het juryboek gerealiseerd.

Genomineerden

Enkele weken voor het Business Event worden de genomineerden bekendgemaakt. Tijdens een pitch presenteren zij zich aan de jury en tijdens het ondernemersevent zal de winnaar bekend gemaakt worden.

Feestelijk

Deze editie van het Business Event is voor zowel Ede als Veenendaal extra bijzonder, omdat dit het 15de jaar is dat dit populaire ondernemersevent wordt gehouden. Speciaal voor het jubileumjaar maken de organiserende partijen er een extra feestelijke editie van. Veenendaal verbindt daarnaast ook het 25 jarig jubileum van de BOV aan het event en heeft een geweldige afterparty in petto.

Toekomst

Het voortbestaan van het Business Event Ede was enige tijd onzeker. Arnaud Wilod Versprille is met Olenz Notarissen al jaren betrokken. ‘Het evenement is veel te mooi om verloren te laten gaan, dus hebben wij als Olenz de rechten gekocht van de curator. We gaan het natuurlijk niet zelf organiseren, dus hebben wij de rechten ‘om niet’ overgedragen aan de verschillende bedrijfsorganisaties van Ede. Zij gaan gezamenlijk onder één vlag het Business Event Ede voortzetten’. In Veenendaal zal de BOV de organisatie voor haar rekening nemen. Daarmee is dit prachtige event klaar voor de toekomt en kijken we uit naar nieuwe winnaars.”