fbpx

Juryboek Business Event Ede officieel overhandigd

De voordrachtscommissie heeft het er druk mee gehad; tientallen bedrijven zijn de afgelopen weken voorgedragen voor de award van beste jonge ondernemer en beste ondernemer binnen MKB, detailhandel en grootzakelijk. Een mooi resultaat wat aangeeft hoe trots Ede op haar ondernemers is! Uit al deze voordrachten is een selectie gemaakt van 13 bedrijven die half juli officieel te horen krijgen dat zij genomineerd zijn.

Business Event Ede

Op 14 oktober 2019 wordt voor het 15e jaar de award voor beste ondernemer van de gemeente Ede uitgereikt. Het Business Event is hiervoor op zoek gegaan naar bedrijven die zich onderscheiden van de concurrentie, economisch succesvol zijn, oog hebben voor duurzaamheid en/of maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daarnaast maken de genomineerden tijdens het event ook nog kans op de RABO-publieksprijs.

Jury

Nu de taak van de voordrachtscommissie is afgerond, neemt de jury het stokje over. De laatste week van juni heeft er een officiële overhandiging van het juryboek plaatsgevonden. De jury zal zich de komende weken verdiepen in de verschillende ondernemingen. Er vinden bedrijfsbezoeken plaats en in september zal iedere ondernemer voor de jury pitchen. Als aanmoedigingsprijs krijgen alle genomineerden een professionele bedrijfsfilm die tijdens het Business Event op het podium getoond wordt.

Uitreiking Award

Deze editie van het Business Event is extra bijzonder omdat dit het 15de jaar is dat dit populaire ondernemersevent wordt gehouden. Speciaal voor het jubileumjaar maken de organiserende partijen er een extra feestelijke editie van die zoals gebruikelijk plaatsvindt in de ReeHorst. Het belooft een fantastisch inhoudelijk programma te worden. Kaarten voor het evenement á € 30,- per stuk zijn binnenkort te koop via de website: businesseventede.nl. Houd voor de start van de kaartverkoop de Facebookpagina in de gaten: www.facebook.com/BusinessEventGemeenteEde.

Wordt vrienden

Het voortbestaan van het Business Event Ede was enige tijd onzeker. De rechten zijn inmiddels overgedragen aan de verschillende bedrijfsorganisaties van Ede. Zij gaan gezamenlijk onder één vlag Business Event Ede voortzetten’. Daarmee is dit prachtige event klaar voor de toekomt en kijken we uit naar nieuwe winnaars. Om het evenement in de toekomst financieel gezond te houden en veilig te stellen, hebben wij jouw hulp nodig. Bekijk op de website de mogelijkheden om vriend te worden van Business Event Ede.